La fel cum civilizatia a rasarit din epoca de piatra,

va rasari din nou in epoca  BIODIESEL - B100 !

Biodiesel-B100

AGRY RAM ROM 2000 este singura companie cu capital integral romanesc autorizata sa produca BIODIESEL-B100, certificata conform standardului de calitate SR EN 14214.

Din dorinta de a promova folosirea resurselor biodegradabile, ecologice si regenerabile in Romania, producem si comercializam produsul BIODIESEL-B100, singurul biocombustibil care inlocuieste in proportie de 100% motorina, fara adaugarea de aditivi si fara nici o modificare la sistemul de combustie al motorului.

Aflandu-ne printre primele companii romanesti autorizate si certificate in productia de Biodiesel, am demonstrat dorinta, dar si puterea noastra de pionierat in domeniul energiilor verzi in Romania.

 

Misiune, Viziune, Valori

PROFESIONALISM

Pregatirea continua, experienta acumultata, dezvoltarea permanenta, cercetarea si aducerea pe piata autohtona de produse noi, ne-au mentinut timp de 14 ani in fruntea companiilor de gen.

Respectul de care dam dovada in tratarea parteneriatelor de afaceri, inclinatia catre calitate, client si nevoile acestuia, reprezinta cartea noastra de vizita.

Organizarea, capitalul si conducerea companiei noastre este 100% romaneasca. Reprezentand un factor important pe o piata disputata de concernele internationale.

Functionarea la parametrii de calitate cei mai inalti constituie un indice ce ne-a asigurat pastrarea si fidelizarea clientilor si, nu in acelasi timp, atragerea de parteneriate noi de afaceri.

Echipa noastra, fie ea manageriala sau tehnica, se afla intr-un continuu proces de dezvoltare - pentru crearea si dezvoltarea unor produse de top. Toate acestea duc la protejarea si conservarea mediului inconjurator.

Siguranta, si vrem sa accentuam acest cuvant, in utilizarea biodieselului este maxima.  Masinile noastre functioneaza cu biodiesel, si asta de ani de zile, avand un consum redus de carburant si amanand mersul la service.

Inginerii nostri au elaborat pentru anotimpul rece un nou produs - Antigelul Agrygel. Un produs 100% bio, prin constituanta calitate/pret o sa-si puna amprenta pe piata autohtona.

Oferta noastra noastra cea mai importanta este produsul nostru premium - Biodiesel B100. Singurul produs de gen omologat in tara noastra, care face fata tuturor exgentelor de calitate internationale.

Ne mandrim sa va anuntam ca o companie 100% romaneasca isi doreste sa-si largeasca activitatea si in afara granitelor. Produsele noastre vor concura cu cele care si-au consolidat un renume si un standard inalt de calitate.

Atingerea dezideratelor prezentate mai sus costituie un tel realizabil ce a fost impartit in trei parti: pe termen scurt, mediu si lung.

Limitarea nu constituie un cuvant din vocabularul nostru, astfel tindem sa credem ca in viitorul apropiat, printr-o legislatie adecvata,  romanii vor cumpara "motorina vegetala" de la statii de profil din toata tara.

Ingredientele si "know-howul" il avem pentru indeplinirea dezideratului de mai sus, iar visul de a circula cu autoturisme cu emisie zero de gaze nocive oamenilor si mediului inconjurator sa prinda contur.

Sistematic vom pistona pe accelerarea dezvoltarii procesului tehnologic, a imbunatatirii si crearea de noi oportunitati de afaceri - toate acestea vin in beneficiul consumatorului si al economiei romanesti.

Misiunea noastra, dupa cum ati putut constata din scurta noastra prezentare, are la baza un factor ce sta la baza companiei noastre, a relatiilor de afaceri, in procesul tehnologic, PROFESIONALISM si dedicare.

 

Autorizatii Functionare

 

Certificat Biodiesel B100
Certificat Biodiesel B100 - Certificat Biodiesel B100
  Licenta Biodiesel B100
Licenta Biodiesel B100 - Licenta Biodiesel B100