Sunati-ne: +40 740 039 594

Cine sunt

Cabinet Avocat "Iosivoni Ioana Roxana" ofera servicii complete de consultanta juridica in domenii de Drept Comercial si Registrul Comertului, Drept Penal, Drept Civil, Dreptul Familiei si Dreptul Muncii (litigii de munca), Drept comunitar, precum si asistenta legala, mediere juridica si reprezentare juridica in fata instantelor de judecata, a organelor administratiei publice, a executorilor judecatoresti si a notarilor publici.

Infiintat in anul 2008, avand o lunga si stabila existenta, cabinetul nostru de avocatura poate fi sfatuitorul si aparatorul dvs., in functie de nevoile proprii si in limitele deontologiei profesionale.

Astfel, ne propune sa oferim servicii rapide si de calitate, bazandu-ne pe principiile si cunostintele profesionale si, totodata, pe experienta acumulata, garantand un raspuns ferm si discret la solicitarile clientilor nostri, persoane fizice si juridice.

Credem in consolidarea si continua perfectionare a relatiilor client-avocat, bazate pe incredere reciproca si profesionalism. Astazi ne-ati vizitat pentru ca, cel mai probabil, ati primit o recomandare de la unul dintre clientii nostri multumiti, baza relatiilor noastre de succes. Daca nu ne-ati cunoscut inca, acorda-ti-va sansa de a va convinge singuri!

Add comment


Security code
Refresh